Bővebb információért a hirdetések címére kattints!!!!!

1/05/2011

3 items including XXI század üzlete! XI (Értékesítési, üzletkötői, eladói állásajánlatok - Magyarország)

XXI század üzlete! XI (01/05/11 18:38:44 UTC)

Éld át a XXI. század üzleti vállalkozásának soha nem látott lehetőségét, mely emberek millióit fogja megmozgatni, sikerre vinni. Te döntesz, élvezője leszel-e a bionX adta lehetőségnek: részt vállalsz-e az új üzletek megindításában. A bionX üzlete a robbanás előtt áll. Ha most csatlakozol ide, akkor Te mutathatod meg ezt másoknak, és nem mások fogják hónapok múlva megmutatni Neked.

Vezető pénzintézet termékének értékesítéséhez munkatársat keresünk Debrecen (01/05/11 19:03:07 UTC)

Jó kapcsolatteremtő készséggel rendelkező, önálló munkavégzésre alkalmas jelöltek jelentkezését várjuk piacképes termék értékesítésére életkortól függetlenül.Ingyenes képzést biztosítunk. Feltétel: érettségi. Önéletrajzokat a Jó kapcsolatteremtő készséggel rendelkező, önálló munkavégzésre alkalmas jelöltek jelentkezését várjuk piacképes termék értékesítésére életkortól függetlenül.Ingyenes képzést biztosítunk. Feltétel: érettségi. Önéletrajzokat a hbm.start@indamail.hu címre várjuk. Érdeklődni a 20/9218838-as számon lehet minden nap. címre várjuk. Érdeklődni a 20/9218838-as számon lehet minden nap.

Legyen Ön is a Duna House csapat tagja! Dunaharaszti (01/05/11 19:14:30 UTC)

Unja, hogy mindig más mondja meg mit tegyen? Akkor nálunk jól fogja érezni magát ingatlanközvetítőként! Nálunk Ön osztja be a saját idejét, kimagasló keresete lehet, és folyamatos képzésben részesülhet! Fő feladatok: ingatlanok közvetítése, kapcsolattartás az új és meglévő ügyfelekkel és adminisztráció. Küldje el fényképes önéletrajzát az Unja, hogy mindig más mondja meg mit tegyen? Akkor nálunk jól fogja érezni magát ingatlanközvetítőként! Nálunk Ön osztja be a saját idejét, kimagasló keresete lehet, és folyamatos képzésben részesülhet! Fő feladatok: ingatlanok közvetítése, kapcsolattartás az új és meglévő ügyfelekkel és adminisztráció. Küldje el fényképes önéletrajzát az cernak.anita@dh.hu e-mail címre. e-mail címre.