Bővebb információért a hirdetések címére kattints!!!!!

1/06/2011

10 items including Pénzügyi elemző asszisztens XIII. kerület (Értékesítési, üzletkötői, eladói állásajánlatok - Magyarország)

Pénzügyi elemző asszisztens XIII. kerület (01/06/11 19:17:43 UTC)

Nemzetközi kiterjedésű, 40 éves múlttal rendelkező vállalat pénzügyi szektorába keres vállalkozó szellemű egyéneket részmunkaidőben és főállásban egyaránt! A munkakör az ügyfeleink pénzügyeinek menedzselésén alapszik, amely magában foglal adatrögzítést és szervizszolgáltatásokat is. A munka tanulmányok mellett végezhető. Karrierépítést, rugalmas időbeosztást és utazási lehetőségeket kínálunk! Fényképes önéletrajzokat az Nemzetközi kiterjedésű, 40 éves múlttal rendelkező vállalat pénzügyi szektorába keres vállalkozó szellemű egyéneket részmunkaidőben és főállásban egyaránt! A munkakör az ügyfeleink pénzügyeinek menedzselésén alapszik, amely magában foglal adatrögzítést és szervizszolgáltatásokat is. A munka tanulmányok mellett végezhető. Karrierépítést, rugalmas időbeosztást és utazási lehetőségeket kínálunk! Fényképes önéletrajzokat az incentiveclient@gmail.com e-mail címre várjuk! e-mail címre várjuk!

Budapest Hidegkúton Pék Mintaboltba Eladót Keresünk! II/A. (01/06/11 19:17:43 UTC)

Budapest II/A. kerületében Hidegkúton pék mintaboltba munkatársat keresünk 8 órás eladói munkakörbe! A Hidegkúti úton található üzlet a Moszkva tértől elérhető tömegközlekedéssel 30 perc alatt. Elvárások: - vevő orientált hozzáállás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés Fényképes szakmai önéletrajzát a Budapest II/A. kerületében Hidegkúton pék mintaboltba munkatársat keresünk 8 órás eladói munkakörbe! A Hidegkúti úton található üzlet a Moszkva tértől elérhető tömegközlekedéssel 30 perc alatt. Elvárások: - vevő orientált hozzáállás - jó kommunikációs készség - önálló munkavégzés Fényképes szakmai önéletrajzát a pekboltvezeto@citromail.hu címre várjuk. címre várjuk.

Ingatlan értékesítő XI. kerület (01/06/11 19:17:43 UTC)

Ingatlanértékesítő kollégákat keresünk kiváló csapatunkba, frekventált budai (I. II. XI. XII. kerületek és a hozzá tartozó agglomeráció) és pesti (V., XIII. kerületek) területekre. Rugalmas, kötetlen munkaidő, jutalékos, vállalkozói jogviszonyban, kiemelt vállalkozói szintű pénzkeresési lehetőséggel. Országos, folyamatosan fejlődő ingatlanhálózatunk jelentős belföldi és külföldi kereső, vásárlói, befektetői ügyfélkörrel rendelkezik.

Ingatlanreferens Szigetszentmiklós Szigetszentmiklós (01/06/11 19:17:43 UTC)

City Cartel Ingatlaniroda Szigetszentmiklós és környéke területre keres ingatlanközvetítői munkakörbe kollégákat (korábbi ingatlanos, biztosítós és egyéb termékértékesítési tapasztalat előny)! Jó kiállás, agilitás, kiváló beszédkészség, pozitív hozzáállás és kitartás kell az ingatlanközvetítéshez. Te vagy, akit keresünk? Csatlakozz hozzánk! Feladat: Új- és használt ingatlanok felvétele, bemutatása, értékesítése! Magas kereseti lehetőség, biztos háttér! KARRIER! Jelentkezni fényképes önéletrajz elküldésével: City Cartel Ingatlaniroda Szigetszentmiklós és környéke területre keres ingatlanközvetítői munkakörbe kollégákat (korábbi ingatlanos, biztosítós és egyéb termékértékesítési tapasztalat előny)! Jó kiállás, agilitás, kiváló beszédkészség, pozitív hozzáállás és kitartás kell az ingatlanközvetítéshez. Te vagy, akit keresünk? Csatlakozz hozzánk! Feladat: Új- és használt ingatlanok felvétele, bemutatása, értékesítése! Magas kereseti lehetőség, biztos háttér! KARRIER! Jelentkezni fényképes önéletrajz elküldésével: s.david@citycartel.hu vagy a +3630-743-1898 telefonszámon. Info: www.csatlakozz.citycartel.hu vagy www.citycartel.hu Jelentkezés feltételei: Középfokú végzettség, jogosítvány, gépjármű, digitális fényképezőgép vagy a +3630-743-1898 telefonszámon. Info: www.csatlakozz.citycartel.hu vagy www.citycartel.hu Jelentkezés feltételei: Középfokú végzettség, jogosítvány, gépjármű, digitális fényképezőgép

Üzletkötö iv (01/06/11 19:17:43 UTC)

Üzletkötöket keresek,árnyékolástechnikai termékek forgalmazásához.Magas jutalék.Jelentkezés 06303048084-es telefonszámon.

Komoly értékesítőket,üzletkötőket keresünk! országos (01/06/11 19:17:43 UTC)

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ külsős irodájaként az Európai Uniós támogatások kihelyezésére keresünk alkalmas vagy alkalmassá tehető egyéni,mikró és kisvállalkozásokat.E hálózat kiépítésére keresünk tanácsadókat,könyvelő irodákat,pályakezdőket,vállalkozókat,üzletkötőket,értékesítési szakembereket.Meghatározott munkaprogram,kidolgozott marketing és ügyfélszerzési módszerek.Képzési rendszerünkön belül lehetőséget adunk a szakma elsajátítására is.Jelentkezés és egyéb információ kérés az alábbi e-mail címen lehetséges: A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központ külsős irodájaként az Európai Uniós támogatások kihelyezésére keresünk alkalmas vagy alkalmassá tehető egyéni,mikró és kisvállalkozásokat.E hálózat kiépítésére keresünk tanácsadókat,könyvelő irodákat,pályakezdőket,vállalkozókat,üzletkötőket,értékesítési szakembereket.Meghatározott munkaprogram,kidolgozott marketing és ügyfélszerzési módszerek.Képzési rendszerünkön belül lehetőséget adunk a szakma elsajátítására is.Jelentkezés és egyéb információ kérés az alábbi e-mail címen lehetséges: silviamolnar@ymail.com

Havi 2-400 000 Ft jövedelemmel ingatlanközvetítés Budán XI. (01/06/11 19:17:43 UTC)

Havi 200-400 000 Ft jövedelemmel ingatlanközvetítés Budán Budai ingatlaniroda keres munkájára igényes, megbízható, jó kommunikációs érzékkel rendelkező munkatársakat (2 főt) akár januári kezdéssel is! Egyedi módszerekkel, kiemelt ügyfélkörrel dolgozunk, csak komoly szándékú jelentkezőket várunk kiemelten magas jutalékkal. Vállalkozói szemléletmóddal és üzleti érzékkel, valamint jó helyismerettel rendelkezők előnyben! Önéletrajzát és motivációs levelét a Havi 200-400 000 Ft jövedelemmel ingatlanközvetítés Budán Budai ingatlaniroda keres munkájára igényes, megbízható, jó kommunikációs érzékkel rendelkező munkatársakat (2 főt) akár januári kezdéssel is! Egyedi módszerekkel, kiemelt ügyfélkörrel dolgozunk, csak komoly szándékú jelentkezőket várunk kiemelten magas jutalékkal. Vállalkozói szemléletmóddal és üzleti érzékkel, valamint jó helyismerettel rendelkezők előnyben! Önéletrajzát és motivációs levelét a major.edit@primalak.hu emailcímre várjuk! emailcímre várjuk!

Ha mosolyogva szeretnél bejárni dolgozni) XIV.kerület (01/06/11 19:17:43 UTC)

TANULJ NÁLUNK EGY ÚJ SZAKMÁT ÉS ÉPÍTSD A JÖVŐDET VELÜNK! A Duna House Ingatlanközvetítő cég franchise partnere INGATLANREFERENS munkatársakat keres Budapesti irodáiba. Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik önálló, felelősségteljes munkakörben szeretnének eredményeket elérni és szeretik a kihívást. Amit elvárunk: •üzleties megjelenés, • számítógépes ismeretek, • legyél cél és eredmény orientált,vállalkozói szemléletű és kitartó! • saját gépkocsi előnyt jelent A feladatod lesz: • új vevők és eladók felkutatása, • megbízások felvétele eladó ingatlanokra, • ingatlanok értékesítése vevők részére, • üzletek lezárása, Mi biztosítjuk Neked a stabil szakmai hátteret és profizmust, a munkádhoz szükséges képzést,erkölcsi és anyagi elismerést jutalékos rendszerben. Ha részletesebb információkat kérsz cégünkről, a munkáról vagy szeretnél időpontot egy személyes beszélgetésre, akkor küldd el fényképes önéletrajzodat a TANULJ NÁLUNK EGY ÚJ SZAKMÁT ÉS ÉPÍTSD A JÖVŐDET VELÜNK! A Duna House Ingatlanközvetítő cég franchise partnere INGATLANREFERENS munkatársakat keres Budapesti irodáiba. Olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik önálló, felelősségteljes munkakörben szeretnének eredményeket elérni és szeretik a kihívást. Amit elvárunk: •üzleties megjelenés, • számítógépes ismeretek, • legyél cél és eredmény orientált,vállalkozói szemléletű és kitartó! • saját gépkocsi előnyt jelent A feladatod lesz: • új vevők és eladók felkutatása, • megbízások felvétele eladó ingatlanokra, • ingatlanok értékesítése vevők részére, • üzletek lezárása, Mi biztosítjuk Neked a stabil szakmai hátteret és profizmust, a munkádhoz szükséges képzést,erkölcsi és anyagi elismerést jutalékos rendszerben. Ha részletesebb információkat kérsz cégünkről, a munkáról vagy szeretnél időpontot egy személyes beszélgetésre, akkor küldd el fényképes önéletrajzodat a szekely.gyorgy@dh.hu e-mail címre vagy hívj bátran a +36/30-581-4189 telefonszámon. Ha mosolyogva szeretnél bejárni dolgozni várjuk jelentkezésedet! e-mail címre vagy hívj bátran a +36/30-581-4189 telefonszámon. Ha mosolyogva szeretnél bejárni dolgozni várjuk jelentkezésedet!

A Duna House Már Bizonyított!Csatlakozz Most Hozzánk! III. kerület (01/06/11 19:17:43 UTC)

Duna House, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanközvetítői hálózata ingatlan-tanácsadói területre várja dinamikus, aktív, kitűnően kommunikáló, sikerorientált leendő munkatársait, akik számára fontos a kiemelkedő kereseti-, a folyamatos fejlődési lehetőség és a jó csapat. A Duna House kiemelkedő infrastruktúrával, folyamatos képzésekkel, karrierprogrammal és profi háttérével kiegészülve hosszú távon segíti tanácsadóit. Tanulj egy új szakmát nálunk, nyiss magad előtt új távlatokat! Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, küldd el fényképes önéletrajzod a Duna House, Magyarország egyik legnagyobb ingatlanközvetítői hálózata ingatlan-tanácsadói területre várja dinamikus, aktív, kitűnően kommunikáló, sikerorientált leendő munkatársait, akik számára fontos a kiemelkedő kereseti-, a folyamatos fejlődési lehetőség és a jó csapat. A Duna House kiemelkedő infrastruktúrával, folyamatos képzésekkel, karrierprogrammal és profi háttérével kiegészülve hosszú távon segíti tanácsadóit. Tanulj egy új szakmát nálunk, nyiss magad előtt új távlatokat! Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, küldd el fényképes önéletrajzod a varga.diana@dh.hu címre, vagy hívd bátran a 30/8695404-es számot. címre, vagy hívd bátran a 30/8695404-es számot.

Állás munka, fő vagy mellék állásra: Kerületenként-munkatársakat keresünk_2-2főt kerület, (01/06/11 19:17:43 UTC)

Magyarországi Irodánk, regionális lefedettségéhez ügyintézőknek felvételt, híredet! Városonként 2-2-fő Területi képviselő ügyintéző részére. Munkatársak feladata: • Szerződések előkészítése, nyomon követése, ügyintézése. • Megbízók igényeinek magas színvonalú kiszolgálása. • Piaci információk, igények begyűjtése. • Ügyfélkőr ápolása, • Új ügyfelek, partnerek felkeresése. • Ügyfélkőr bővítése a magán szektorban is. Elvárások: • Értékesítésben szerzett 2-3éves gyakorlat, vagy rutin. • Megbízható, precíz munkavégzés és elegáns megjelenés! • Önállóság, rugalmasság és pro aktivitás. • Teljesítmény- havi minimum eredményorientáltság, elvárt. • Kiváló kommunikáció és problémamegoldó készség. • Vállalkozói gondolkodás. • Saját meglévő kapcsolati kőr alapból elvárt! • Internet, MS Office programok felhasználói szintű ismerete Előny: • Üzletkötői, Kereskedelmi, vagy Pénzügyi területen szerzett üzletkötői rutin. • Meglévő kapcsolati-kőr a magán és vállalkozói szférában is elvárt. Amit kínálunk: • Hosszú távú megbízás és szerződéses jogviszony. • Forgalom arányos alapfizetés jelentős jövedelem és extra jutalék. Próbaidő után: • Véglegesített megbízás minimum 5-éves jogviszony. • Rendszeres kiegészítő jutalék. • Dinamikus fejlődési lehetőség. • Rendszeres tovább képzés. • Manager továbbképzés. • Szakmai fejlődés és karrier garanciák. • Kiváló csapat. • Rugalmas munkaidő. • Teljesítményhez kötött jövedelemnövekedéssel. • Jövedelmek kezdő: 150-250000 Ft alapfizetés elszámolásban. Pozíciós területek: • Területi képviselők/Üzletkötők • Értékesítés vezetők/ Top Managerek részére. Pályázati feltételek: Fényképes önéletrajz, Motivációs kísérő levelet kérjük: Magyarországi Irodánk, regionális lefedettségéhez ügyintézőknek felvételt, híredet! Városonként 2-2-fő Területi képviselő ügyintéző részére. Munkatársak feladata: • Szerződések előkészítése, nyomon követése, ügyintézése. • Megbízók igényeinek magas színvonalú kiszolgálása. • Piaci információk, igények begyűjtése. • Ügyfélkőr ápolása, • Új ügyfelek, partnerek felkeresése. • Ügyfélkőr bővítése a magán szektorban is. Elvárások: • Értékesítésben szerzett 2-3éves gyakorlat, vagy rutin. • Megbízható, precíz munkavégzés és elegáns megjelenés! • Önállóság, rugalmasság és pro aktivitás. • Teljesítmény- havi minimum eredményorientáltság, elvárt. • Kiváló kommunikáció és problémamegoldó készség. • Vállalkozói gondolkodás. • Saját meglévő kapcsolati kőr alapból elvárt! • Internet, MS Office programok felhasználói szintű ismerete Előny: • Üzletkötői, Kereskedelmi, vagy Pénzügyi területen szerzett üzletkötői rutin. • Meglévő kapcsolati-kőr a magán és vállalkozói szférában is elvárt. Amit kínálunk: • Hosszú távú megbízás és szerződéses jogviszony. • Forgalom arányos alapfizetés jelentős jövedelem és extra jutalék. Próbaidő után: • Véglegesített megbízás minimum 5-éves jogviszony. • Rendszeres kiegészítő jutalék. • Dinamikus fejlődési lehetőség. • Rendszeres tovább képzés. • Manager továbbképzés. • Szakmai fejlődés és karrier garanciák. • Kiváló csapat. • Rugalmas munkaidő. • Teljesítményhez kötött jövedelemnövekedéssel. • Jövedelmek kezdő: 150-250000 Ft alapfizetés elszámolásban. Pozíciós területek: • Területi képviselők/Üzletkötők • Értékesítés vezetők/ Top Managerek részére. Pályázati feltételek: Fényképes önéletrajz, Motivációs kísérő levelet kérjük: kbmanageman.iroda@gmail.com e-mail címre küldeni. Keresett városok: Országos, megyei, városonkénti. Részletes tájékoztatáshoz személyes időpont egyeztetés a pályázóval. e-mail címre küldeni. Keresett városok: Országos, megyei, városonkénti. Részletes tájékoztatáshoz személyes időpont egyeztetés a pályázóval.